God of War Ragnarök se připomíná peckovým trailerem a vlastním DualSensem
zdroj: Foto: God of War: Ragnarök

God of War Ragnarök se připomíná peckovým trailerem a vlastním DualSensem

14. 9. 2022 13:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Méně než dva měsíce nás dělí od vydání hry, která by potenciálně mohla bojovat o přední příčky letošních her roku. Kratos a Atreus lákají na své nové dobrodružství v God of War Ragnarök novým trailerem, kterému nechybí tíživá atmosféra ponurého vyprávění, ale ani poctivá porce velmi různorodých záběrů z hraní.

Ve videu se mihnou různé světy, spousta roztodivných nepřátel, pompézní bojové styly samotného boha války, dojde na nějaký ten souboj s bossy i překvapivě hbité překonávání propastí. Závěr traileru by pak snad ani nemohl být ještě epičtější… V galerii výše zároveň najdete deset nových obrázků.

Sony využila příležitosti půlnočního streamu State of Play nejen k uvedení tohoto skvělého traileru, ale i k představení limitované edice ovladače DualSense, který je oděný do chladivých severských barev – kombinace bílé s modro-fialovou. Na dotykové plošce ovladače vidíme insignie medvěda a vlka představující dvojici protagonistů.

Ovladač bude možné předobjednávat od 27. září, na trh pak půjde 9. listopadu. Ve stejný den vyjde i God of War Ragnarök na PlayStationu 4 a PlayStationu 5 coby exkluzivita platformy.

zdroj: PlayStation

Nejnovější články