God of War: Ragnarok se předvedl ukázkou ze hry, ale i starším Atreem
zdroj: foto: Sony Santa Monica

God of War: Ragnarok se předvedl ukázkou ze hry, ale i starším Atreem

9. 9. 2021 23:19 | Novinky | autor: Alžběta Trojanová |

Vrcholem streamu PlayStation Showcase byla ukázka z chystaného God of War: Ragnarok. Nejenže se tedy skutečně potvrdilo jméno hry, ale kolem pověstného konce světa se bude točit i celý příběh. Jak se zdá, Ragnarok se blíží a Kratos se pokusí tohle proroctví za každou cenu zvrátit. Nebude to ovšem jednoduchá cesta, a nejspíš tak boha války čeká i pořádně těžké rozhodnutí, na jakou stranu se postavit.

zdroj: Sony Santa Monica

Syn Atreus navíc vyrostl (odhaduju někde okolo 14 let), takže s ním pěkně lomcuje puberta. Můžeme tedy čekat další lekce z rodičovství a snahu najít společnou řeč. Jen pevně doufám, že si v Santa Monice s tímhle úkolem dobře poradí. Napsat otravného parťáka, kterého si nakonec zamilujete, není snadný úkol.

god of war zdroj: foto: Sony Santa Monica

V traileru se mimo jiné objevila opět bohyně Freya, ale i ruka s kladivem, tedy nejspíš bůh hromu Thor - ostatně tenhle záběr jsme viděli už na konci minulé hry. Vrátí se i trpaslíci Brok a Sindri, ale taky hlava boha Mimira. Na závěr traileru pak můžeme vidět, že Kratos najde uvězněného boha Tyra, který nás nepřímo provázel celým předchozím dílem a který byl proslavený tím, že hledal cestu míru nade vše.

  god of war zdroj: foto: Sony Santa Monica

Po titulkách se pak krátce ukáže i Angrboda – oficiálně o ní studio moc neprozradilo, podle severských legend jde ale o přítelkyni Lokiho a matku všech monster (vzhledem k věku obou dětí ale moc nečekám, že tohle uvidíme).

Nejnovější články