Ghost of Tsushima si nově zahrajete i s kamarády
zdroj: Sucker Punch

Ghost of Tsushima si nově zahrajete i s kamarády

18. 8. 2020 10:20 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Ghost of Tsushima je venku několik týdnů a zdá se, že studio Sucker Punch tentokrát uhodilo hřebíček na hlavičku. Ohlasy kritiky i samotných hráčů jsou veskrze pozitivní (byť já sám jako starý morous ne a ne si hru zamilovat), hře se vyhnula jakákoli forma kontroverze (což je dnes téměř unikum) a prodeje jsou velmi uspokojivé, dokonce do té míry, že se v Japonsku jedná o nejprodávanější západní PS4 exkluzivitu.

Autoři ze studia, které nám mimo jiné přineslo také sérii Infamous, kují železo, dokud je žhavé a přicházejí s velmi zajímavým a neočekávaným oznámením. Tsushima se totiž dočká kooperativního režimu pro až čtyři hráče, a to v rámci bezplatného updatu.

zdroj: Sucker Punch

Navíc nepůjde o kdovíjak narychlo zbastlený přílepek, jen aby se neřeklo. Režim Legends se nebude věnovat příběhu Džina Sakaie a namísto toho nabídne separátní vyprávění o čtveřici mýtických válečníků a jejich dobrodružstvích, inspirovaných japonským folklórem.

Zahrát si můžete s kamarády, případně využít on-line matchmaking. K dispozici bude čtveřice rozdílných postav – Samurai, Hunter, Ronin a Assassin. Každá nabídne odlišný herní zážitek, více se o nich dozvíme v blízké budoucnosti.

Budete-li hrát ve dvou, čeká na vás série misí se zvyšující se obtížností. Legends budou stavět na soubojovém systému, který představila příběhová kampaň, obohatí jej ale o magické prvky a nutnost pečlivé synchronizace se spolubojovníkem. Ve čtyřech se pak můžete postavit hordám démonických nepřátel v režimu Survival, který by měl plně prověřit vaše válečnické schopnosti.

Krátce po vydání Legends by měl do hry navíc přibýt ještě režim Raid, který bude pro ty největší tvrďáky a změříte v něm síly s těmi nejnáročnějšími nepřáteli.

V tuto chvíli nevíme, kdy přesně Legends dorazí na naše obrazovky, Sucker Punch slibuje vydání do konce letošního roku.

Nejnovější články