Gangsterskou Omertu rozšíří datadisk Japanese Incentive
zdroj: tisková zpráva

Gangsterskou Omertu rozšíří datadisk Japanese Incentive

13. 11. 2013 12:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nenaplněný potenciál, tak by se asi dala charakterizovat strategie Omerta: City of Gangsters, která u nás nedopadla zrovna na jedničku, tedy desítku. Své fandy si ale našla a ty zřejmě potěší oznámení nové expanze, která by měla vylepšovat stávající hru a přidat množství novinek. Japanese Incentive, jak se rozšíření jmenuje, přidá v základu novou kampaň s novými postavami.

Do města Atlantic City totiž dorazí nový gang a na vás bude, abyste se s ním popasovali. Mezi novými aktéry najdete Iry, Japonce a také Ku-Klux-Klan. Japonci samozřejmě přinesli vlastní arzenál, který primárně miluje oheň. Očekávejte tedy nástup plamenometů (nevymkla se ta pouliční válka trochu z ruky?) a také nových mechanik se zakládáním ohňů, které vám pomohou ve vašem obchodním úsilí.

Kdyby vám nestačily hrátky s ohněm, přijde i na řadu ikonická katana nebo nové automatické pušky, které nadělají řešeto z každého „obchodníka“ z oponentova „podniku“. Atlantic City dostane s expanzí i nové lokace a nové postavy, které budou disponovat novými schopnostmi. Kromě toho mezi novinkami najdete i nové typy automobilů, budov a vylepšení se dočká i nepřátelská umělá inteligence.

Japanese Incentive vyjde 5. prosince za 20 euro a začátkem roku se objeví i na X360.

Nejnovější články