zdroj: Mister Morris Games

Farmaření Rusty’s Retirement zabírá jen třetinu obrazovky a ukončuje tak vaši pracovní produktivitu

29. 4. 2024 16:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Je vaší prací osm a více hodin v kuse koukat do monitoru, kde se to hemží tabulkami, řádky kódu či jinými programy, z nichž vás přepadá únava? Nejradši byste od obrazovky utekli, ale po ruce máte jen nějakou hloupou mobilní hru?

Tak to pro vás má studio Mister Morris Games řešení, které kvůli své návykovosti rozhodně není ideální. S jeho nevšední hrou Rusty's Retirement totiž hrozí, že se své práci nebudete věnovat vůbec. Hra je koncipovaná tak, že se rozprostírá na pouhé třetině obrazovky, zatímco na zbylém prostoru se stále můžete věnovat svým pracovním povinnostem (dovolí-li vám to vaše vůle).

Rusty's Retirement je farmařící idle hra, což znamená, že by se v ní spousta úkonů měla dít automaticky a vy k ní tak odbíháte od práce jednou za čas jen na pár vteřin. Jste robůtek, který pro svůj chod potřebuje biopalivo, jež vytváříte z vámi vypěstovaných plodin.

Přebytečné palivo prodáváte jiným plecháčům a za utržené peníze si vylepšujete farmičku, kde vás určitě bude ze všeho nejvíc lákat její automatizace – nasazování robůtků, kteří za vás zasadí, zalejí a sklidí a vy se tak budete moct o trochu víc věnovat psaní článků, pokud jste třeba novinář jako já…

A to je vlastně celé. Taková prokrastinační blbinka s vizuálem připomínajícím Stardew Valley. Hra podle všeho podporuje zobrazení 21:9 a můžete ji mít jak horizontálně u spodní lišty, tak i vertikálně u kraje obrazovky. Na Steamu ji pořídíte v zaváděcí slevě za 160 korun a první ohlasy jsou extrémně kladné – 98 % z 1500 uživatelských recenzí dává palec nahoru.

Nejnovější články