Fantasy strategie Age of Wonders 3 vyjde koncem března
zdroj: tisková zpráva

Fantasy strategie Age of Wonders 3 vyjde koncem března

26. 2. 2014 11:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Hned ve dvou edicích si nyní můžete na GOG předobjednat nadějně vyhlížející fantasy strategii Age of Wonders 3, která vám umožní hrát za široké spektrum fantaskních potvor a povolání. Včetně padouchů jako je rogue, který v podání vladaře umí veselé a zákeřné triky, nebo ekolog a objímač stromů druid.

Krom možnosti předobjednat hru na GOG je potřeba upozornit i na nový termín vydání. Age of Wonders 3 vyjde už 31. března. Za předobjednávku normální edice dostanete samostatný scénář v podobě DLC Elven Resurgence, v deluxe edici si k tomu přidejte ještě scénář Dragon’s Throne a dvouhodinový soundtrack.

Jde mimochodem od Zaklínače 2 o první hru, která bude využívat regionální nacenění, což zrovna u nás neuslyšíme rádi, protože většinou býváme na převodu dolary – eura poněkud biti. Nicméně je to potřebné, jak se GOG vyjádřil, protože jinak nepřesvědčí vydavatele, aby přistoupili na distribuci svých titulů bez DRM. A vydavatelé zase mají povinnosti k lokálním prodejcům, čímž se dostáváme se do spletitých tajů boje digitální distribuce s „reálnou“. Raději si zkrátka někam napište, že Age of Wonders 3 vyjde na konci března hru lze již nyní předobjednat na GOGu.

...

Nejnovější články