Epizodická RPG adventura Pendula Swing láká na spojení Pána prstenů a Velkého Gatsbyho
zdroj: tisková zpráva

Epizodická RPG adventura Pendula Swing láká na spojení Pána prstenů a Velkého Gatsbyho

27. 11. 2018 13:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zní to šíleně, ale o to je to ve výsledku zajímavější hra. Adventura Pendula Swing vás vezme do Ameriky v jejích bláznivých 20. letech minulého století. Ty jsou přikořeněné přítomností jiných bytostí než jenom extravagantně oháknutých lidí. Po ulicích se volně procházejí trpaslíci, elfové, ale i orci a goblini.

A někde uprostřed toho mumraje stojíte vy, bývalá trpasličí hrdinka Brialynne Donu Tenúm, která se kdysi dávno zaslouženě odebrala na opuštěný ostrov za klidem. Odtud vás vyžene krádež důležitého artefaktu. Brialynne se tak vrací do světa, který ušel kus cesty.

Všude hraje podivná muzika, lidé a další humanoidi nosí zvláštní oblečení, koně jsou nějací rychlejší a železnější, a za denního světla se tu mezi ostatními jen tak potulují orci a goblini... Je to šok, ale není čas na otálení. Případ zmizelého artefaktu se sám nevyřeší!

zdroj: Archiv

Jak stojí v titulku, Pendula Swing je rozdělená na epizody. Není jich poměrně tradičních pět, ale rovnou sedm, z nichž jsou momentálně k dispozici první tři. Dobrá zpráva je, že první epizoda s podtitulem Tired and Retired je na Steamu a Androidu úplně zdarma. Můžete si tak vyzkoušet nevšední zasazení a až poté se rozhodnout, zda investovat do dalších epizod.

Druhá epizoda The Old Hero’s New Journey je momentálně ve slevě za 3,6 eura a třetí nejnovější Orcing Hard or Hardly Orcing za 4,5 eura, což je standardní cena pro všechny epizody. Bohužel chybí season pass, ale obě vydané placené epizody najdete v bundlu za 5,7 eura.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články