Elite inspirovaná vesmírná akce Spaceforce Rogue Universe vychází v HD verzi
zdroj: tisková zpráva

Elite inspirovaná vesmírná akce Spaceforce Rogue Universe vychází v HD verzi

29. 5. 2015 16:01 | Novinky | autor: Adam Homola |

Krátkou sirku z adeptů na HD remaster si tentokrát vytáhl méně známý, ale ne nezajímavý kousek. Spaceforce Rogue Universe HD zaujme především fanoušky vesmírných stříleček či simulací, ve kterých se obchoduje, craftuje a v neposlední řadě také válčí. Původní verze Spaceforce Rogue Universe vyšla v roce 2007, a přestože se o špičkovou hru nejednalo, byly její recenze veskrze pozitivní.

Prozkoumávat vesmír, vylepšovat loď, obchodovat a válčit teď můžete nově v HD grafice - hra se pyšní rozlišením 1080p, ve kterém všechny planety, komety, měsíce, hvězdy, černé díry, vesmírné základny a létající města vyniknou přeci jen lépe než v grafice původní. Pokud zrovna nejste válečník a nestřílíte po všem, co se hýbe, nabídne vám Spaceforce Rogue Universe HD navíc celou řadu dalších činností včetně již zmíněného craftování, obchodování a také diplomacie.

zdroj: Archiv

Na rozdíl od jiných vesmírných sandboxů nabízí hra i regulérní příběhovou linku se spoustou questů, které můžete v celkem 14 možných plavidlech a 10 profesích absolvovat z pohledu první, nebo třetí osoby. Sami tvůrci tvrdí, že se inspirovali u původního Elite, tudíž by si ve hře mohli najít to své i staromilci, kteří předchůdce Elite: Dangerous třeba ještě pamatují.

Spaceforce Rogue Universe HD je dostupná na Steamu a vyjde vás na 13 euro. Zrovna teď je ale k mání v akci jen za 9 eur. Trailer se válí někde okolo, obrázky pak najdete v galerii.

Nejnovější články