EA Sports nabízí placený přístup k hrám ještě před vydáním
zdroj: tisková zpráva

EA Sports nabízí placený přístup k hrám ještě před vydáním

2. 8. 2011 17:10 | Novinky | autor: Petr Poláček |

EA roztahuje svá chapadla v digitálním prostoru a snaží se do nich lapit další oběti, tentokrát skrze službu EA Sports Season Ticket, kterou sice v Americe mohou využívat majitelé PS3 i X360, ale v Evropě je k dispozici pouze majitelům konzole od Microsoftu.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Za ročník poplatek 2000 MS bodů získají uživatelé slevu 20% na všechen stažitelný (DLC) obsah pro EA Sports hry, členský průkaz jako ikonu ve hře i na webu, přístup k dodatečnému webovému obsahu a docela užitečný/kuriózní přístup ke všem EA Sports hrám tři dny před jejich vydáním (i když si je nekoupíte!).

Omezení pouze na platformu X360 je zejména v ČR, kde má PlayStation dlouholetou tradici a převahu na trhu, sice dosti zásadní limitující faktor, ale pro fanoušky sportovních her na X360, kteří za dodatečný obsah utrácí ročně trošku více peněz, je to rozhodně zajímavá alternativa. S 20% slevou na všechna DLC a jiný stažitelný obsah (třeba Ultimate Team pro FIFU) už se dá leccos ušetřit a možnost stáhnout si a hrát jakoukoli EA Sports hru tři dny před vydáním je vyloženě zajímavá.

Po třech dnech bude digitální kopie hry deaktivována a vy budete mít možnost si v obchodě koupit klasickou krabicovku a převést si do ní všechny nahrané statistiky a získat tak nárok před ostatními hráči. De facto tato služba funguje jako velké demo, což je pěkné. Ale zmínka o náskoku před ostatními hráči je na druhou stranu zneklidňující, protože poskytuje jistou výhodu ve hře za peníze. Je to nepříjemné v onlineovkách, které to často využívají a stejně tak i ve sportovních hrách, kde se hráči vzájemně šermují svými statistikami.

Co se týče webového obsahu, tisková zpráva zmiňuje jako příklad Creation center pro FIFA 12, což je webový editor, ve kterém můžete budovat vlastní týmy, turnaje a další fotbalové propriety. Další informace o sezónní vstupence do EA Sports her naleznete na této stránce. Službu samotnou pak můžete začít využívat hned po registraci skrze Xbox Live Marketplace.

 

 

Nejnovější články