EA oznámila FIFA World, free to play fotbal pro PC
zdroj: tisková zpráva

EA oznámila FIFA World, free to play fotbal pro PC

9. 8. 2013 10:14 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kdo nemá nějakou velkou značku i ve free to play modelu, jako by dnes skoro nebyl. Electronic Arts rozšiřují své portfolio free-to-play titulů mimo EU a NA zónu a po asijské FIFA Online nyní přidávají další free-to-play FIFA titul. Zbrusu nová FIFA World bude určená pouze pro PC a pozor, ze začátku bude specificky cílená jen pro Brazílii a Rusko. Nic ale nevylučuje, že se hra nedostane časem do Ameriky, Evropy a jiných koutů světa, jako například Warface od Cryteku.

Důvodem pro free to play Fifu cílenou na tyto konkrétní trhy je fakt, že jak Brazílie, tak Rusko, zrovna neholdují klasickým konzolím a jsou to primárně PC země. S tradiční Fifou by se jim tam moc nedařilo, ale free to play tam žije a fotbal taky. FIFA World by neměla být ale jen tak nějakým slabším levobočkem. EA slibují kvalitní hratelnost na úrovni konzolí, včetně Sezón, ale hra by měla být postavena na Ultimate Team - tedy na možnosti vytvořit si vlastní tým snů.

FIFA World bude obsahovat přes 30 lig a 600 klubů, všechno budou samozřejmě oficiální licence, na které má EA práva. Hardwarová náročnost by neměla nikoho moc trápit, hra se dělá tak, aby běžela i na průměrných počítačích a noteboocích. Pokud jste náhodou z Brazílie nebo Ruska, tak na této stránce se můžete přihlásit do bety a ke spuštění by mělo dojít ještě letos v listopadu. Pokud bude FIFA World úspěšná, je pravděpodobné, že se postupně rozšíří do jiných zemí a časem by se mohla dostat i k nám.

Nejnovější články