Dragon Age: Inquisition rozšíří podzemní kampaňové DLC The Descent
zdroj: tisková zpráva

Dragon Age: Inquisition rozšíří podzemní kampaňové DLC The Descent

6. 8. 2015 15:37 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Dragon Age: Inquisition brzy rozšíří další DLC. To ponese název The Descent a nabídne nový singleplayerový zážitek pro všechny, kterým snad nestačil dosavadní naditý obsah. A jak již název napovídá, rozšíření bude z temnějšího soudku a se svými dobrodruhy se podíváme pod zemský povrch. První ochutnávku vám přinášíme v podobě traileru odhalujícím záběry z hraní a prostředí bez jediného paprsku slunce. Přídavek samotný pak potěší všechny podzemí chtivé RPG hráče již brzy – EA avizují, že The Descent vyjde již příští týden, 11. srpna.

Základní premisa příběhu je jednoduchá – Thedas trápí jedno zemětřesení za druhým a jak to tak vypadá, odpověď na otázku, co vlastně tyto „přírodní“ katastrofy způsobuje, leží tam kdesi hluboko pod zemským povrchem. Nic konkrétnějšího zatím nevíme, troufám si však tipovat, že tak úplně přirozeného charakteru ona zemětřesení zcela jistě nebudou. Inu, uvidíme, a to takže již příští týden. Těšit se pak můžeme mimo jiné i na něco nových zajímavých detailů z historie života trpaslíků a chybět samozřejmě nesmí ani spousta nového lootu a výzev v podobě tuhých nepřátel.

zdroj: Archiv

Pro úplnost jen ještě dodám, že Bioware již dříve oznámili konec podpory DLC pro starší konzole a jakékoli informace týkající se dalších přídavků se tak týkají pouze Xbox One, PS4 a PC verzí hry. Hráči s verzemi hry pro Xbox 360 či PS3 však mohou své pozice beztrestně přenést na konzole novější (ovšem jen v rámci jediného výrobce konzole) a společně s tím i doposud zakoupený dodatečný obsah.

Nejnovější články