Dishonored rozšíří v půlce srpna DLC The Brigmore Witches
zdroj: tisková zpráva

Dishonored rozšíří v půlce srpna DLC The Brigmore Witches

16. 7. 2013 18:03 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud máte rádi vynikající simulaci nadpřirozeného zabijáka jménem Dishonored, jistě vaší pozornosti neunikla příběhová DLC ke hře. Po Knife of Dunwall přijde 13. srpna pokračování příběhu zabijáka Dauda, které nese název The Brigmore Witches. DLC vyjde na PC, PS3 i X360, a pokud jste nehráli Knife of Dunwall, asi kvůli spoilerům nebudete chtít číst dál, protože The Brigmore Witches na předchodí DLC dějově navazuje. Kdo se spoilerů nebojí, ten ať se pustí do článku, ale nezapomeňte – byli jste varováni.

Příběh The Brigmore Witches začíná ve chvíli, kdy Daud zjistí, co plánuje Delilah a její spolek titulních Brigmorských čarodějnic. Nyní je na Daudovi, aby prošel dosud neviděné kouty Dunwallu a Delilah i s jejími souputnicemi zastavil, než zlikvidují celé město. Protože jej zradila jeho pravá ruka, Billie Lurk, musí se navíc Daud spolehnout na pouliční válku dvou gangů – Mrtvých úhořů a Kloboučníků. Když správně vyjedná postup, dostane se až k základně čarodějnic.

Daud dostane novou schopnost Pull a podívá se do tří nových lokací - Draper's Ward, Coldridge Prison a Brigmore Manor. The Brigmore Witches využijí vaše uložené pozice z Knife of Dunwall, takže budete mít stejné schopnosti a úroveň chaosu. A zřejmě přijde i Corvo... The Brigmore Witches bude stát 800 MS bodů respektive 10 eur.

Nejnovější články