Disciples II CZ venku, Icewind Dale II česky
zdroj: tisková zpráva

Disciples II CZ venku, Icewind Dale II česky

25. 7. 2002 18:28 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Pavol Galko z CD Projektu dnes tiskovou zprávou potvrdil, že tahová fantasy strategie Disciples II: Dark Prophecy od Strategy First, která vyšla v zahraničí už v zimě (recenze), se dnes konečně dostala i na pulty domácích obchodů a hypermarketů v kompletně lokalizované verzi v ceně 799 Kč.

disciples2 zdroj: tisková zpráva Chcete-li se sami přesvědčit, jaká je úroveň českého překladu tohoto klonu série Heroes of Might & Magic, můžete tak učinit díky obrázkům v sekci screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Taktéž galerie pro Icewind Dale II se dnes rozrostla o 17 nových přírůstků vytípaných z novinářské betaverze tohoto isometrického RPG od Black Isle Studios, které se nachází ve stádiu velmi blízko dokončení. Pro nás je ovšem mnohem důležitější odpolední zpráva, kterou se CD Projekt pochlubil, že získal exkluzivní práva na vydání Icewind Dale II v Čechách a na Slovensku. Rozsah lokalizace, cena ani přesné datum dosud nebylo oznámeno, zatím víme pouze to, že tato hra postavená na třetí edici pravidel Dungeons & Dragons se na našem trhu objeví někdy na podzim.

zdroj: e-mail, ActionTrip, GamesDomain

jd

Nejnovější články