Dinosauří MMO ARK: Survival Evolved vyjde za týden na Xbox One
zdroj: tisková zpráva

Dinosauří MMO ARK: Survival Evolved vyjde za týden na Xbox One

10. 12. 2015 12:08 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Úspěch ARK: Survival Evolved možná překvapil i samotné autory – na Steamu si hra drží skvělé průměrné hodnocení a stále ještě se nachází v zóně předběžného přístupu, i tak se ale počátkem října vývojáři pochlubili, že od začátku června dokázali hru prodat již více než dvěma milionům hráčů. To je výsledek nejenom úctyhodný, ale především slibný pro budoucí vývoj hry. V rámci tohoto vývoje ARK: Survival Evolved dorazí i na Xbox One, a to takže opět do preview programu, tedy místní verze early accessu.

Na Xbox One ARK: Survival Evolved dorazí již příští týden – 16. prosince. Pokud tedy toužíte po projížďce na dinosaurech s gamepadem v ruce a stýská se vám například po sérii Turok, brzy budete mít svoji příležitost. Podívat se při této příležitosti můžete i na prémiový gameplay trailer.

Cena hry je stanovená na 35 dolarů a nabídne identický obsah ve srovnání s PC verzí hry, nelze však čekat tak časté aktualizace, jako právě v případě verze pro počítače. Hra bude držet krok, k updatům však bude docházet pravděpodobně v objemnějších balících s většími rozestupy dat vydání. Maximální zpoždění by však nemělo překročit dva týdny od vydání úprav PC verze. Finální verze hry by pak měla jak na PC, tak i na Xbox One vyjít rok po původním vydání, tedy v červnu příštího roku.

Nejnovější články