Díky modu pro Company of Heroes si brzy vyzkoušíte RTS ze světa Star Wars
zdroj: tisková zpráva

Díky modu pro Company of Heroes si brzy vyzkoušíte RTS ze světa Star Wars

16. 12. 2017 9:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Star Wars jsou momentálně největší senzací nejen na poli her, kde na sebe velkou pozornost (hlavně tedy tu nechtěnou) strhává kontroverzní Star Wars Battlefront II, ale také na filmovém plátně, kde to roztáčí osmá epizoda. Pokud jste na filmu nebyli, pozor na spoilery, které číhají na každém kroku. Radši se jen mrkněte na video z připravovaného modu pro Company of Heroes, který oživí konflikt ságy Hvězdných válek.

Mod nese název Star Wars Frontiers: The Galactic Civil War a jako takový se točí kolem konfliktu původní trilogie (Nová naděje, Impérium vrací úder a Návrat Jediho) a loňského Rogue One. Zatím však nečekejte žádné příběhové orgie, ale čistý RTS zážitek s ikonickými vojáky.

Na jedné straně stojí Rebelové, na straně druhé Impérium. Hrát půjde za obě strany, tedy až mod z kraje příštího roku vyjde. V tu chvíli půjde o označení Alpha 0, tedy velice ořezanou hru, která kromě pěších jednotek nic moc nenabídne. Žádná vozidla, žádné vyprávění a jen jednu mapu. Tou bude přístav Mos Eisley na planetě Tatooine.

Pětičlenný tým nadšenců se tomuto projektu věnuje již spoustu let a právě teď je mód součástí soutěže o nejlepší a nejočekávanější mód roku. Jelikož Star Wars Frontiers: The Galactic Civil War ještě nevyšel, nemůže si nárokovat první kategorii, ale pokud je pro vás tím nejočekávanějším, klidně mu dejte hlas.

Nejnovější články