Diablovku Victor Vran můžete zlepšit "lajkováním" prvků během hraní
zdroj: tisková zpráva

Diablovku Victor Vran můžete zlepšit "lajkováním" prvků během hraní

20. 2. 2015 13:20 | Novinky | autor: Adam Homola |

Diablovka od tvůrců Tropica s názvem Victor Vran rozhodně nepatří mezi tituly (žánry), které bychom od kovaných stratégů z Haemimont Games čekali. Jak se ale s pro ně neznámým žánrem vypořádali se mohou zájemci přesvědčit teď hned, protože Victor Vran je za 15 euro dostupný v early access režimu na Steamu. Plná verze hry by měla vyjít ještě letos v létě, ideálně v odladěné verzi. Tvůrci chtějí early access využít především k sesbírání připomínek od hráčů, ale trochu jinak a ještě víc než většina ostatních vývojářů.

Nebudou totiž jen pročítat fóra a monitorovat sociální sítě. Haemimont Games zabudovali přímo do hry nástroj, s jehož pomocí můžete olajkovat, dislajkovat nebo rovnou okomentovat jakýkoliv prvek hry. A měl by vám k tomu všemu údajně stačit jediný klik myši. Jde o dobrý nápad, díky kterému by mohli vývojáři vytáhnout alespoň nějakou zpětnou vazbu i od hráčů, kteří jsou moc líní psát něco na diskuzní fóra.

Máme přitom slíbeno, že aktualizace early access verze mají být časté a z velké míry založené právě na feedbacku hráčů. Victor Vran by měl už ve své aktuální verzi nabízet kolem šesti hodin hratelnosti s tím, že to ještě není finální údaj. Momentálně si ve hře můžete vyzkoušet různé buildy postavy se spoustou zbraní, lahviček, destiny karet a démonických schopností.

zdroj: YouTube.com

Ve hře v tuto chvíli nechybí meče, brokovnice, kladiva a rapíry, přičemž každý typ zbraně je unikátní, nabízí své vlastní speciální útoky a unikátní herní styl. Další typy zbraní budou v průběhu early access přibývat. Kdyby vám hra náhodou přišla příliš jednoduchá, máte možnost si obtížnost pomocí Hex karet vyladit směrem nahoru, jak je ctěná libost. A už na prvním videu z early access verze můžete vidět v akci ono minule vyzdvihované skákání, kterým se chtějí vývojáři odlišit od ostatních her stejného žánru.

Victor Vran můžete hrát jak na klávesnici a myši, tak na Xbox ovladači. Standardní cena early access verze je 20 eur, ale do 27. února hru sežene za 15 eur. Nezapomeňte kouknout taky do galerie na pár nových obrázků z aktuální verze hry či přímo rovnou na stránku hry na Steamu.

Nejnovější články