Demoverze Dragon Age: Inquisition nabízí šest hodin v singlu a neomezený multiplayer
zdroj: tisková zpráva

Demoverze Dragon Age: Inquisition nabízí šest hodin v singlu a neomezený multiplayer

16. 7. 2015 13:25 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Zrovna v Dragon Age: Inquisition je rozjezd poněkud pomalejší a rozvleklejší, ale za šest hodin už stihnete zažít leccos. Hlavně teď ale můžete, aniž byste si museli DAI kupovat. Stačí si stáhnout demo z Originu a můžete vesele zkoušet, kam se během vymezeného času dostanete. Vedle singleplayer segmentu si navíc můžete zahrát i multiplayer, který v demoverzi časově omezený vůbec není.

Pokud vás po šesti hodinách Dragon Age: Inquisition přesvědčí o svých kvalitách, můžete po zakoupení plné hry pokračovat tam, kde jste v demoverzi přestali. Lze též předpokládat, že se vám do plné hry přenesou i statistiky z multiplayeru.

Samozřejmě je pravda, že hratelná ukázka vychází se značným zpožděním oproti vydání hry samotné. Pořád se však hodí, pokud máte DAI v hledáčku, ale nechcete kupovat zajíce v pytli, což je bohužel nutné u většiny dnes vycházejících her.

zdroj: YouTube.com

A pro případ, že pocházíte z jiné planety a o Dragon Age: Inquisition jste doposud neslyšeli, můžete se sběrem informací začít třeba v pochvalné recenzi od Aleše nebo v našem gamesplayi.

Nejnovější články