Demoniaca chce zkombinovat Castlevanii s bojovkami a nebojí se dospělého obsahu
zdroj: tisková zpráva

Demoniaca chce zkombinovat Castlevanii s bojovkami a nebojí se dospělého obsahu

23. 3. 2016 17:29 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nové italské studia Mnemosyne Games se příští rok pokusí vstoupit do herní branže s 2D akční adventurou Demoniaca. Ta do pixelartového kabátku oblékne mix plošinovek, lehké RPG prvky, bojovku a hratelnost vycházející z Castlevanie s prvky Metroidu. To sice může znít jako guláš a nepříliš konkrétní popisek hry na Kickstarteru tomu také nepomáhá, ale pokud znáte Castlevanii a staré bojovky jako King of Fighters, měli byste tu být jako doma.

Vývojářům totiž nestačí označení metroidvania a zavádí nový termín Kofvania, vycházející právě z King of Fighters. Po 2D úrovních se budete pohybovat jako v klasické akční plošinovce, ale když dojde na střet s nepřítelem, budou souboje komplexní a s pohyby, které jakoby vypadly z typické bojovky.

Vedle toho chce Demoniaca vystoupit z davu také svojí necenzurovanou verzí. Ta má obsahovat „extrémní násilí" a explicitní sexuální scény. Ostatně jeden z dodatečných cílů na Kickstarteru je „Dodatečná sexuální scéna.“ Vážnost a dospělý obsah hry pak podtrhuje i příběh postavený na pomstě a realistických emocích, zasazený do temného, gotického fantasy prostředí.

zdroj: Archiv

 

S vydáním hry se počítá zhruba na září 2017 pro Windows, Mac a Linux. Vývojáři se nicméně nijak netají touhou vydat hru také na PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii a Wii U.

Na Kickstarteru mají ve chvíli psaní textu vybráno 3000 eur, přičemž cíl kampaně je 15 000 eur. Do konce zbývá 26 dnů, takže času mají Mnemosyne Games ještě spoustu. Hru najdete také na službě Steam Greenlight, ovšem zatím pouze v kategorii koncept/projekt na začátku vývoje.

Nejnovější články