Death Stranding Director’s Cut vyjde na PC. Upgrade nebude zadarmo
zdroj: Kojima Productions

Death Stranding Director’s Cut vyjde na PC. Upgrade nebude zadarmo

28. 1. 2022 14:05 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Death Stranding, původně exkluzivní pro konzole od Sony, vyšel předloni i na PC, na PlayStationu 5 se ovšem minulý rok dočkal opětovného vydání v edici Director’s Cut. Jedná se o rozšířenou verzi s grafikou uzpůsobenou výkonu nové konzole a drobnostmi usnadňujícími doručování i pobyt v postapokalyptické pustině. O nový obsah a vylepšení nezůstanou ochuzení ani hráči na počítačích, kde Death Stranding Director’s Cut vyjde 30. března 2022 na Steamu a Epic Games Store.

Pokud původní Death Stranding už vlastníte, nedostanete Director’s Cut jen tak. Upgrade si budete moct od vydavatelství 505 Games pořídit za 219 korun přímo ve hře. Jestli téhle nabídky chcete využít a základní hru ještě nemáte, zvažte útratu v probíhajících slevách na oslavu Nového lunárního roku na Steamu, kde namísto standardních 60 eur Death Stranding momentálně stojí necelých 18 eur (440 korun).

Na PC nabídne Director’s Cut vyšší počty snímků za sekundu, podporu ultraširokých monitorů či ještě krásnější fotomód. 505 Games slibují také podporu nové technologie Xe Super Sampling (XeSS) od Intelu odhalené na CES 2022, která má konkurovat Nvidia DLSS.

Nejnovější články