Dead Cells čeká druhé placené rozšíření Fatal Falls

3. 12. 2020 12:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Výborná akční plošinovka Dead Cells se chystá na příchod svého již 22. obsahového updatu, ale teprve druhého placeného rozšíření. Po The Bad Seed z letošního února se můžete začít těšit na Fatal Falls se srovnatelným obsahem.

Za stejných 5 eur si oživíte nekonečné průchody hrou dvěma novými biomy, jež nesou název Fractured Shrines a The Undying Shores. Ty se ve hře prostřídají na pozici současných map Stilt Village a Clock Tower, zatímco nový boss zastoupí Time Keepera.

Úkolem rozšíření je zajištění ještě větší variability s každým dalším průchodem. Další detaily v tuto chvíli bohužel nemáme, ale můžete se podívat na prostředí jednotlivých biomů v galerii obrázků výše. Rozšíření Fatal Falls dorazí v prvním kvartálu příštího roku.

Tvůrci ze studia Motion Twin s vydáním prvního DLC přislíbili ještě minimálně dvouletou podporu Dead Cells a nyní nás ujišťují, že mají tolik možného obsahu, že pokrýt ten zbylý rok vážně nebude problém. Příští update s novými zbraněmi, nepřáteli, skiny, střípky příběhu a dalšími prvky dorazí během několika týdnů.

Studio rovněž aktualizovalo čísla z prodejů svého veledíla – Dead Cells si našlo už 3,5 milionu hráčů. To znamená skok o půl milionu od letošního července. Ve vývoji je zároveň další projekt, o kterém ale zatím ještě nechtějí vůbec mluvit…

Taky se nemůžete dočkat, s čím tvůrci Dead Cells přijdou, nebo se obáváte, že svůj zásah do černého nezopakují?

Nejnovější články