zdroj: Archiv

Datadisk Shadowlands k World of Warcraft byl odložen

5. 10. 2020 11:49 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nejnovější rozšíření k MMORPG World of Warcraft mělo podle původních plánů dorazit na konci měsíce, 27. října. Jak ale vývojáři uvádějí v prohlášení na Twitteru, po množství zpětné vazby od hráčů se rozhodli datadisku Shadowlands věnovat nějaký čas navíc, aby mohli vyladit a vybalancovat některé prvky, především ty vztahující se k endgamu.

Zóny, kampaň a questy jsou hotové, ale protože se Blizzard chce ujistit, že budou Shadowlands něčím opravdu speciálním, rozhodl se s vydáním nespěchat. Práce na datadisku navíc zkomplikovala pandemie covidu-19.

Už 13. října nicméně vypustí pre-patch, který vás pomalu připraví na nástup nového rozšíření. Update předělá levelování a přidá možnosti přizpůsobení postavy i novou startovní zónu v Exile’s Reach. Krátce před launchem pak budou hráči povoláni do služby při obraně proti nemrtvé invazi Scourge, která bude jedním ze středobodů příběhu datadisku.

Blizzard neurčil nové datum vydání přímo pro samotné Shadowlands. Měly by stihnout vyjít do konce roku, počítat tedy můžete s vydáním někdy během listopadu až prosince.

Nejnovější články