Cyberpunk 2077 představuje město, gangy a HW nároky
zdroj: CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 představuje město, gangy a HW nároky

19. 9. 2020 1:31 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Cyberpunk 2077 se nám opět připomněl. Aktuálně proběhlá epizoda Night City Wire nám přinesla slibované informace o samotném městě Night City, ale také o zločineckých skupinách, které operují na jeho ulicích. Vývojáři z CD Projektu následně publikovali dvojici samostatných videí, abyste si mohli oba představené prvky hry vychutnat.

zdroj: CD Projekt RED

V Pohlednicích z Night City se můžete pokochat rozličnými částmi herního světa, ať už jde o chudinské slumy, neony ozářené ulice, čtvrti bohatých nebo divočina za branami města. Jedno je jisté - v Night City je o různé formy zábavy postaráno, ať už preferujete erotickou virtuální realitu nebo striptérky z masa a kostí (a implantátů). Prostředí jsou každopádně dost variabilní, doufejme, že totéž bude platit i pro náplň aktivit.

zdroj: CD Projekt RED

Druhé video nám představilo rozličné gangy, s nimiž se budete v podsvětí Night City chtě nechtě potkávat. Technologiemi posedlí Maelstrom připomínají lidské bytosti už jen s větší dávkou představivosti, kromě nich ale ve městě operují i hispánští Valentinos, buranští militantní patrioti ze 6. ulice nebo třeba hackeři z Voodoo Boys. Relativně neotřele působí gang prostitutek a jiných vyvrhelů, operující pod jménem Moxes.

cyberpunk_hw zdroj: CD Projekt RED

Kromě ukázky města a gangů jsme se ve streamu dočkali také odhalení oficiálních hardwarových nároků. Ty nakonec nejsou tak krvavé, jak byste se možná mohli bát. Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu na PC, Playstation 4 a Xbox One, v plánu je i vylepšená verze pro budoucí generaci konzolí.

Nejnovější články