zdroj: Offworld Industries

Chcete občanství? Starship Troopers: Extermination láká novou upoutávkou

22. 2. 2023 12:40 | Novinky | autor: Jan Slavík |

Hráče a hráčky, kteří se chystají nechat zverbovat k Hvězdné pěchotě v podání Starship Troopers: Extermination od studia Offworld Industries, jistě potěší nová upoutávka z chystané broučí řežby. Zhlédnout ji můžete výše.

Tvůrci v krátkosti představují jednotlivá zaměření vojáků, kterých se ujmete ve snaze potřít hmyzí hrozbu z vesmíru. Budete moci tančit bojištěm a rozsévat zkázu coby mrštný člen útočného týmu, zakopat se do bunkru a přivítat vlnu brouků kulometem v roli těžké pěchoty či poskytovat potřebnou podporu a zachraňovat životy bratří a sester ve zbrani coby medici.

V cestě za slavným vítězstvím a očistou planety Valaka bude stát šílená horda hmyzu, neobejdete se tudíž bez stavění podpůrných budov, opevňování obranných pozic a podobně. 

Hra se stále jeví jako míchanice vojenského simulátoru, založeného spíš na Verhoevenově filmu než na Heinleinově románu, a davové řežby ve stylu Vermintide s bonusem v podobě stavění. A nemůžu si pomoct, ale vypadá lépe než dřív. Těžko říct, jestli je to lepším střihem nebo působivěji předvedenou střelbou, ale nová ukázka ve mně osobně zanechala pozitivnější pocity než ta, se kterou tvůrci přišli před čtvrt rokem. Srovnejte sami:

zdroj: Offworld Industries

Připomenu, že Starship Troopers: Extermination bude kooperativní multiplayerová sci-fi střílečka pro až dvanáct hráčů, která je prozatím potvrzená pouze pro PC. Během letoška vstoupí na Steamu do předběžného přístupu, plná verze by měla dorazit napřesrok. 

Nejnovější články