Chcete mít doma vlastního Geralta? Může být váš za 28 tisíc korun
zdroj: Prime 1 Studio

Chcete mít doma vlastního Geralta? Může být váš za 28 tisíc korun

3. 12. 2020 11:10 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Máte doma ještě nějaké volné místo na sběratelské edice a figurky? Prostor, kam by se přesně hodil fešácký, možná trochu upocený Geralt z Rivie i s čerstvým úlovkem v ruce? Pokud ano, mám pro vás skvělou zprávu – výrobce sběratelských soch Prime 1 Studio ve spolupráci s CD Projektem RED jednoho přesně takového nabízí.

Zaklínač v měřítku 1:3 je vyrobený z umělého kamene a na výšku má nějakých 90 centimetrů. V nejširším místě zabírá svým rozpětím, rozumějte mečem a trofejí, okolo 60 cm a váží 25 kilogramů. V pravé ruce svírá ikonický stříbrný meč, v levé tři poněkud zkrvavené hlavy harpyjí. Na sobě má zbroj z Kaer Morhenu a coby podstavec mu slouží velký medailon školy vlka i s nasvícením.

Kromě toho má sochaný Geralt celkem čtyři vyměnitelné hlavy: Mimo té základní si můžete vybrat verzi bez vousů, verzi se znamením z dodatku Srdce z kamene, případně tu s naběhlými žílami a nafialovělou kůží posilněnou lektvary. Anebo je libovolně střídat podle nálady.

Deluxe edice Geralta ze Zaklínače 3 vás vyjde na 1 449 dolarů (skoro 32 tisíc korun), Prime 1 Studio nabízejí i verzi právě bez vyměnitelných hlav, která stojí 1 299 dolarů (přes 28 tisíc korun). Pokud si jednu z nich plánujete pořídit, počítejte se složením 10% zálohy a samozřejmě také s poměrně masivním poštovným z Japonska.

Nejnovější články