Česká multiplayerovka Claw Hunter vás pošle na dinosauří ostrov
zdroj: tisková zpráva

Česká multiplayerovka Claw Hunter vás pošle na dinosauří ostrov

23. 11. 2016 10:48 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Z českých luhů a hájů přichází vzpomínka na tradici Zdeňka Buriana, Eduarda Štorcha a Zemanovy Cesty do pravěku, byť v poněkud jiné podobě. Tým vedený Jiřím Adamcem připravuje multiplayerový akční titul Claw Hunter, v němž se v roli pravěkého lovce ocitnete na ostrově plném dinosaurů. Takže žádné pobíhání se skupinkou školáků, tohle bude boj o přežití. Protože boj o přežití patří dnes k nejoblíbenějším herním žánrům.

Vaší základnou se na ostrově stane jeskyně, kde můžete uchovávat předměty, což je důležité kvůli tomu, že v okamžiku smrti sice nepřijdete o získané zkušenosti, ale o všechnu výbavu, jíž u sebe máte. Jeskyně je tak vaším osobním hradem, kam se stahujete, když potřebujete nabrat nové síly. I když jsou dinosauři primárně v roli lovců i kořisti, budete je moci i ochočit a bojovat s jejich pomocí proti jiným dinosaurům, NPC i hráčům.

zdroj: Archiv

Survival prvky zahrnují nutnost jíst, pít, udržovat se v teple… a problémy prý může způsobit i bodnutí včelou. Hlavními soupeři ale budou primárně dinosauři, kteří na ostrově žijí a také NPC lovci, které sem, do vyhnanství, poslaly jejich kmeny z ostrovů. Samotný příběh, proč jste se na ostrově ocitli vám hra odvypráví v Survival módu, který doplní i Team Deathmatch a Capture the Flag.

Z toho jste asi pochopili, že multiplayer bude důležitou složkou, přičemž aktuálně tvůrčí tým počítá s přibližně 80 hráči na server. Je třeba říct, že vývoj je v začátcích a z oficiálních stránek je zřejmé, že se některé věci ještě mohou měnit. Víc se ale dozvíme 29. listopadu, kdy desetičlenný český tým spustí vlastní kickstarterový projekt.

Nejnovější články