Čerstvý update rozšiřuje Quakea o režim Horda a další nový obsah
zdroj: id Software

Čerstvý update rozšiřuje Quakea o režim Horda a další nový obsah

4. 12. 2021 9:00 | Novinky | autor: Pavel Makal |

Legendární první Quake z roku 1996 se v srpnu dočkal opětovného vydání na moderních platformách a jeho návrat dopadl nadmíru dobře, jak si ostatně můžete přečíst v mojí recenzi. Pokud ještě nemáte retro střílení dost, můžete se radovat, vývojáři z MachineGames si pro vás připravili nášup.

Do hry totiž míří aktualizace s názvem Update 2, která přináší celou řadu drobných oprav, ale hlavně zbrusu nový režim Horda. V něm se můžete sami nebo až ve čtyřech hráčích (můžete hrát i s boty) postavit proti přívalovým vlnám nepřátel na čtveřici map vytvořených speciálně pro tento mód.

Na konci každé třetí vlny vás čeká boss, jehož porážka přinese skupince stříbrný klíč. Za ten si můžete pořídit další zbraně a vybavení, aby se v další fázi kosilo zas o trochu lépe.

Mimo Hordu obsahuje Update 2 také nový přídavek s názvem Honey od designéra úrovní Christiana Grawera z MachineGames. V tomto přídavku se hráči mohou vydat ještě hlouběji do temnoty, aby překonali nákazu, která postihla svět. Jakákoli podobnost s naší reálnou situací je, doufejme, čistě náhodná.

Nejnovější články