Bizarní trailer oznamuje listopadové vydání tycoonu Transport Fever
zdroj: tisková zpráva

Bizarní trailer oznamuje listopadové vydání tycoonu Transport Fever

13. 10. 2016 18:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Nejsem si jistý, jak přesně by měly vypadat trailery na strategie ve stylu Transport Tycoon, ale jsem si celkem jistý, že by neměly mít podobu nové upoutávky na Transport Fever. Možná ale vývojáři počítají s tím, že při jeho sledování budete mít nějaké promile v krvi a nebo jej v krvi měli naopak oni, protože slavili pevně stanovené datum vydání hry, které zní 8. listopadu.

Transport Fever je pokusem o návrat ke zlatým časům Transport Tycoonu a rozhodně má všechny potřebné ingredience, aby se téhle kultovní strategii alespoň přiblížil. Začínáte v roce 1850 jako šéf železniční společnosti a i když jsou vlaky hlavním cílem vašeho zájmu, jak plyne čas a technologická inovace, do své transportní stáje přiberete i silniční, vodní a vzdušnou dopravu.

Kouzlo hry spočívá v budování co nejefektivnějších dopravních schémat, po nichž se budou prohánět dopravní prostředky z vaší vozovny. Ponoření do celého světa pomůže nejen neustálý technologický vývoj, ale také města, která budou dynamicky reagovat na to, jak se vám vede.

zdroj: Archiv

K dispozici budou dva herní módy – nekonečný, kde prostě jedete od roku 1850 až do blízké budoucnosti a kampaňový, který nabídne sérii misí, které by měly váš zážitek více specifickovat. Kampaně budou dvě, jedna americká a jedna evropská, přičemž jejich průběh by měl dokumentovat vývoj transportní dopravy na obou kontinentech za posledních 150 let.

Transport Fever vyjde na Steamu 8. listopadu a bude stát 32 eur. Momentálně je k dispozici s desetiprocentní slevou a pokud by vám nestačil poněkud nepříčetný trailer, najdete pod článkem ještě čtvrthodinové video z hraní, kde si uděláte lepší obrázek o tom, jak hra bude vypadat a fungovat. 

Nejnovější články