BioWare vydává první příběhové DLC pro Dragon Age: Inquisition
zdroj: tisková zpráva

BioWare vydává první příběhové DLC pro Dragon Age: Inquisition

24. 3. 2015 19:00 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

EA a BioWare vydali tak trochu nečekaně DLC Jaws of Hakkon pro Dragon Age: Inquisition. Na Xbox One a PC (přes Origin) už je DLC dostupné nyní, zatímco majitelé PS4 a dalších verzí hry si na nový obsah musí počkat. Jak dlouho, zatím EA neoznámila. Jaws of Hakkon je pro tuto chvíli časově exkluzivní pro PC a Xbox One verze DAI.

DLC nabídne možnost získat novou legendární zbroj i zbraně a zavede vás do nové oblasti na jihu Thedasu, kde se setkáte s loveckým kmenem Avvarů a samozřejmě i celou řadou nepřátel, kteří obývají zdejší divočinu. V rámci příběhové linky DLC odhalíte osud posledního inkvizitora a draka, po kterém šel. Zároveň se vypořádáte s nebezpečným kultem, starobylým bohem války, kterému nechybí chuť zničit svět, a odkryjete též různá tajemství pevnosti Tevinter. Průzkumem nové oblasti si navíc odemknete nové "operace", jejichž absolvováním můžete posílit postavení Inkvizice.

Server XboxAchievements.com nabízí seznam nových achievementů v DLC, samozřejmě však jde tak trochu o spoilery. Mrkněte na trailer a případně i na obrázky v naší galerii.

Nejnovější články