Autor Tekkena chtěl udělat bojovníka z plukovníka Sanderse, ale KFC řeklo ne
zdroj: KFC Canada

Autor Tekkena chtěl udělat bojovníka z plukovníka Sanderse, ale KFC řeklo ne

1. 10. 2024 8:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokud vám na seznamu bojovníků a bojovnic v sérii Tekken vždycky někdo chyběl, ale nejste si úplně jistí kdo, její duchovní otec Kacuhiro Harada vám napoví. Byl to dozajisté plukovník Sanders, zakladatel a maskot řetězce KFC. Ačkoliv se Harada v průběhu let usilovně snažil, nedokázal dnešní představitele fastfoodu se smaženými kuřaty přesvědčit, aby na tuhle spolupráci kývli.

„Kdysi dávno jsem chtěl vidět bojovat plukovníka Sanderse z KFC. A tak jsem s touhle prosbou zašel za japonským vedením franšízy,“ odpověděl Harada na otázku magazínu The Gamer, kým si vždycky přál doplnit roster Tekkena, ale nikdy to neklaplo.

Žádost se prý v KFC setkala jen s velmi odmítavým pohledem a Harada tehdy usoudil, že si řetězec zřejmě nepřeje být spojovaný s žádnými hrami. Pak ovšem firma založila vlastní herní divizi a v roce 2019 se plukovník dočkal svého vlastního simulátoru randění s názvem I Love You, Colonel Sanders! Tým tak došel k závěru, že problém možná nebyl ve hrách samotných, ale konkrétně v bojovém aspektu Tekkena.

Na druhou stranu, kanadské KFC se loni ujalo spolupráce s konkurenční bojovkou, tedy se Street Fighterem 6. V ní si za plukovníka Sanderse zabojovat můžete, a to díky editoru postav a kódu, který tamní KFC ochotně sdílelo na sociálních sítích.

Možná jsou v Kanadě ochotnější než v Japonsku, možná měl fastfood v době Haradova zájmu s plukovníkem jiné plány – iniciativa KFC Gaming mezitím podle všeho v tichosti skončila, každopádně si za krále smažených kuřat v Tekkenovi nejspíš jen tak nezahrajete. Kdo se ale do Tekkena 8 v brzké době vrátí, je vrchní záporák celé série, Hejhači Mišima, a to v kapitole The Dark Awakens, která bude k dispozici zdarma pro všechny majitele základní hry.

Smarty.cz

Nejnovější články