Anna bude řešit záhadu vraždy ve starém mlýně
zdroj: tisková zpráva

Anna bude řešit záhadu vraždy ve starém mlýně

14. 3. 2012 19:21 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Vývojáře z italského týmu Dreampainters nestimulují smyšlené fantasy a sci-fi světy, ale svět reálný, svět okolo nich. Proto svoji chystanou mysteriózní adventuru Anna zasadili do několika lokací v italském údolí D'Ayas, přičemž klíčovou úlohu sehrává starý mlýn, kde se kdysi dávno odehrál zločin (i ve skutečnosti).

Anna bude používat motivy místního folklóru, ale základní premisu plní vražda ženy a dětí žárlivým dřevorubcem, která po sobě zanechala několik neklidných duší potulujících se krajinou a páchajících zřejmě neplechu. Krom neobvyklého prostředí se bude Anna držet zajetých žánrových konvencí a nechá vás řešit puzzly a hledat adventurním způsobem stopy k objasnění celé záhady.

Připraveny jsou celkem tři konce, ale na základě chování v určitých situacích tvůrci slibují, že při každém ze tří průchodů hrou narazíte na odlišné puzzly a lokace. A pokud má dohrání hry na jeden způsob zabrat cca 3 hodiny, tak při započtení všech tří variant se z Anny dá vymáčknout až 9 hodin strašidelné zábavy – údajně. Hra je v podstatě hotová, vyjít by měla během dubna a krom statických obrázků si ji můžete za chodu prohlédnout na tomto videu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články