Among Us v prosinci konečně vyjde na PlayStation a Xbox
zdroj: Innersloth

Among Us v prosinci konečně vyjde na PlayStation a Xbox

22. 10. 2021 14:00 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Jak se tak dívám na epidemiologickou situaci, další lockdown máme za dveřmi. Jestli patříte k milionům lidí, kteří nucenou izolaci strávili na vesmírné lodi odhalováním vetřelce, případně kucháním nic netušících kosmonautů, mám pro vás dobrou zprávu. Among Us se totiž po více než třech letech od premiéry na PC a mobilech vydá také na PlayStation a Xbox, takže příští dlouhodobý domácí pobyt budete moct virtuálně trávit i se svými konzolovými přáteli.

Na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S vychází Among Us 14. prosince 2021. Samozřejmostí je cross-play s existujícími verzemi, takže stejně jako doposud vůbec nezáleží na tom, kde tuhle čistě multiplayerovou společenskou záležitost hrají vaši kamarádi.

zdroj: Vlastní

Mobilní verze Among Us si můžete pořídit zadarmo, ty ostatní si musíte koupit, ale pokud je pro vás cena rozhodující, pak vás nejspíš potěší fakt, že na Xboxu bude v den vydání hra dostupná v rámci Game Passu. Hráči na PlayStationu pak dostanou exkluzivní kosmetické předměty s ikonickými maskoty - skin a klobouk, který vašeho astronauta promění v Ratcheta, a zvířátko v podobě Clanka.

Among Us bylo v roce 2020 nejstahovanější mobilní hrou vůbec a jeho popularita sice po částečném návratu k normálnímu životu trochu opadla, ale tvůrci ze studia Innersloth svému spícímu hitu stále věnují náležitou péči. V budoucnu by do něj chtěli zakomponovat třeba hru na schovávanou a také v pořadí pátou mapu.

Nejnovější články