Alan Wake 2 je s novým updatem přístupnější strašpytlům
zdroj: Foto: Remedy

Alan Wake 2 je s novým updatem přístupnější strašpytlům

2. 2. 2024 10:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Tvůrci z Remedy představili v novém patchi funkci, kterou jistě uvítají všichni strašpytlové včetně mě: Možnost upravit si intenzitu hororových prvků. Nová funkce se zaměřuje především na typické hororové lekačky, kdy můžete nově nastavit na hodnoty „normální“ nebo „nízká“, což nám bude muset stačit, neboť úplně vypnout tyhle prvky bohužel nejdou.

I tak jde ale o velice chvályhodný kompromis a vstřícný krok směrem k hráčům, kteří by si výborného Alana Wakea 2 třeba i zahráli, ale horory prostě nezvládají.

Právě typické lekačky jsou leckdy skoro na infarkt, a tak doufejme, že se podobné nastavení propíše časem i do dalších hororových her. Když už si totiž můžeme ve spoustě her volit obtížnost, proč ne třeba i míru hororu?

Patch také přidává funkci volby kapitoly, která hráčům umožňuje znovu navštívit jakoukoli dokončenou kapitolu hry. Vývojáři však doporučují, abyste si raději nejdříve ručně uložili svůj aktuální postup a vyhnuli se tak automatickému uložení do předchozí kapitoly.

Aktualizace zahrnuje také standardní hromadu oprav, úprav a vylepšení, které zlepšují všemožné části hry. Kompletní seznam všech změn najdete na oficiálním webu hry.

Nejnovější články