Zdržení českého Warhammera a Full Spectrum Warriora
zdroj: tisková zpráva

Zdržení českého Warhammera a Full Spectrum Warriora

2. 11. 2004 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost CD Projekt dnes ohlásila dokončení české verze real-time strategie Warhammer 40 000: Dawn of War a její odeslání do výroby, aby se na domácím trhu mohla objevit od 18.

listopadu (předobjednávka s dárkem). Tolik oficiální tisková zpráva, ve které se už neuvádí, že došlo k odkladu, neboť původní termín zněl 4.11. Důvodem zdržení je, že při finalizaci hry se vyskytlo pár komplikací a pak se muselo čekat na nové master CD od zahraničního vydavatele THQ o trochu déle, než se předpokládalo. Ke všemu přispěla také implementace ochrany SecuROM proti kopírování. Velkou výhodou Warhammera s přeloženými titulky (screenshoty) ale bude automatické zabudování patche 1.1, který mimojiné přidává pět nových multiplayerových map a pro anglickou hru ještě ani nevyšel.

Podobný osud potkal lokalizovanou verzi Full Spectrum Warrior, která se kvůli tomu samému důvodu posunula a začne se prodávat až někdy v druhé polovině listopadu, kdy vám přineseme recenzi. V této vojenské simulaci/strategii, která rozhodně netrpí nedostatkem originality, si budete moci vybrat, jestli ji chcete hrát v českém nebo anglickém provedení, což se dá brát jako jednoznačné plus.

A když už je řeč na toto téma, Playman dnes na svých stránkách oznámil dodělání české mutace FPS Far Cry, která má konečně dorazit v pátek a zde je intro filmeček s krátkou ukázkou dabingu (5 MB, DivX). Ve stejný den Cenega dodá Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron + bonusové CD s patchem pro přeložení všech textů v datadisku do naší mateřštiny.

zdroj: PR, vlastní zpráva

jd

Nejnovější články