Warhammer 40 000: Dawn of War III představuje trojici stran a jejich velitele
zdroj: tisková zpráva

Warhammer 40 000: Dawn of War III představuje trojici stran a jejich velitele

20. 12. 2016 17:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Orkové, Eldaři a Space Marines, tři strany, které se zúčastní bojů o planetu Acheron jsou představené v novém videu k realtime strategii Warhammer 40 000: Dawn of War III. Bohužel chybí omluva za absenci těch nejstatečnějších ze statečných Imperiální gardy (vlastně už Astra Militarum), ale na to už si řadový gardista zvyknul. Pokud jste z předchozích řádků neztratili nit o čem mluvím, asi vám toho nové video moc nedá, protože se zaměřuje spíše na ty, kteří universum Warhammeru 40,000 moc neznají.

Dozvíte se tak kdo jsou Orkové, Eldaři a trochu jsou načrtnutí i ti mariňáci. Oceňuji hlavně zdůraznění faktu, že mimo setting působí Orci jako humorné figurky, ale v herní realitě jde o nepříčetná vraždící monstra, kterým se chcete klidit z cesty, pokud zrovna nemáte po ruce svůj věrný bajonet.

Pro ty, kdo nepotřebují vysvětlit, co jsou zač ti Eldaři je důležitější spíše část videa, která se věnuje vůdcům jednotlivých armád a také konceptu, který se tvůrci do hry snažili vetknout. Tím je důraz na jednotlivé postavy. Ačkoliv se bitev budou účastnit velké svazy jednotek, pořád nepřesáhne jejich management význam jednotlivců a samozřejmě hrdinů.

zdroj: Archiv

Tvůrci zdůrazňuji, že zde nejsou žádní „hodní hoši“ ale nejblíž je asi Gabriel Angelos, velitel kapituly Blood Ravens, který jen nechal zlikvidovat svůj domovský svět kvůli herezi. Což je povinnost každého císařova služebníka. Warhammer 40 000: Dawn of War III vyjde v příštím roce na PC.

Nejnovější články