Vydání remasteru Outcast se posouvá až na podzim
zdroj: tisková zpráva

Vydání remasteru Outcast se posouvá až na podzim

31. 3. 2017 11:04 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ani tři roky po nevydařeném Kickstarteru nehází vývojáři ze studia Appeal flintu do žita a stále pracují na remaku skvělé akce Outcast, který nese podtitul Second Contact. Vlastně, původně měl vyjít už letos v březnu. Jenže ten nám teď končí a ne, dnes už to tvůrci nestihnou. S novým trailerem totiž oznámili, že se vydání hry dočkáme až na podzim, což pořád není tak velké zpoždění, vzhledem k tomu, že jde o malý a velmi obtížně realizovaný projekt. 

Outcast – Second Contact je kompletní remaster původní hry. Opět se vtělíte do role Cuttera Sladea, bývalého SEALa, který se na cizí planetě stal Ulukaiem, mesiášem z prastarého proroctví. Což není role, kterou očekával, na planetě Adelpha měl především zabránit tomu, aby místní vládnoucí vrstva zničila Zemi po jedné nešťastné události, která dává nový význam slovu „diplomatické nedorozumění.“

Pokud byste nevěděli, co, že ten slavný Outcast byl, vězte, že současný boom her s otevřených světem jen kráčí ve šlépějích her právě jako Outcast, který v roce 1999 nabídl otevřený svět, kde jste mohli vesele střílet, umírat, ale také komunikovat s místními obyvateli. Second Contact nabídne nejen vylepšenou grafiku, ale také změny v rámci hratelnosti, abyste neměli pocit, že někdo vzal jen původní hru a trochu ji za ty tři roky přeleštil.

zdroj: Vlastní

Hra by měla ovládáním a herními prvky odpovídat současnému standardu a i když graficky určitě své následovníky typu Horizon nedožene, samotný obsah, kvůli kterému tato akční adventura posbírala desítky ocenění by měl pořád zůstat stejně atraktivní a pohlcující. Outcast – Second Contact vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články