Uncharted 4 vyjde až v květnu, tento víkend poběží otevřená multiplayerová beta
zdroj: tisková zpráva

Uncharted 4 vyjde až v květnu, tento víkend poběží otevřená multiplayerová beta

2. 3. 2016 14:58 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vydání Uncharted 4: A Thief's End se opět posouvá, ale už nijak drasticky, o pouhé dva týdny. Hra tak nevyjde v dubnu, ale až 10. května. Posun to tedy není nijak markantní a navíc jej Sony kompenzuje otevřeným víkendovým betatestem multiplayeru.

Příspěvek na evropském PlayStation blogu na to konto hrdě hlásá, že Uncharted 4 je fenomenálním zážitkem a něčím, na co se jednoduše čekat vyplatí. Aktuálnější je ovšem již zmiňovaná multiplayerová otevřená beta. Zátěžový test serverů poběží od pátku 4. března od 6 hodin večer našeho času až do pondělí 7. března do 9 hodin ráno.

Cílem je prověřit připravenost infrastruktury, funkčnost matchmakingu a prozkoušení dalších důležitých složek multiplayeru. Naughty Dog chtějí navíc do bety dostat co možná největší počet lidí, což mimo jiné znamená, že ke hraní nebude zapotřebí předplatné PlayStation Plus. Vývojáři zároveň varují, že současný test nereprezentuje finální podobu hry a že se jedná pouze o zátěžový test. Stahovat soubory hry přitom můžete začít již nyní.

A konečně těm, kteří se bety nezúčastní, nabídnou Naughty Dog komentovaný přímý přenos z hraní. Ten poběží na jejich Twitch kanále v pátek od 20:30.

zdroj: Archiv

Nejnovější články