Tři hry ze slavné série Jak and Daxter se podívají na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Tři hry ze slavné série Jak and Daxter se podívají na PlayStation 4

4. 12. 2017 12:05 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Jak a Daxter, dva akčně adventurní parťáci z let dávno minulých, se už za dva dny vrátí v plné slávě. Hned trojice jejich her z druhého PlayStationu se dočká remasteru na PS4. Drsňák se špičatýma ušima a jeho ukecaný, trochu zbabělý kamarád se objeví v titulech Jak II, Jak 3 a Jak X Combat Racing, a kdybyste potřebovali ještě nějaký důvod, proč tomuhle oznámení věnovat pozornost, vězte, že jde o díla studia Naughty Dog známého díky vynikající sérii Uncharted.

Dočkáte se tak nejen zběsilé akce, bojování, střílení, skákání a ježdění, ale taky dialogů a čím dál tím temnějšího příběhu. To, co začalo jako další typická legrační plošinovka, se postupně transformovalo v něco daleko zajímavějšího. A teď to dostanete v mnohem slušivějším kabátku s full-HD rozlišením, podporou playstationových trofejí a dalšími vylepšeními.

zdroj: Vlastní

6. prosince tedy dojde ke splnění slibu, že Sony vydá všechny čtyři hlavní díly série na PS4 ještě letos. Ten první, Jak and Daxter: The Precursor Legacy, vyšel už v srpnu společně s Uncharted: The Lost Legacy, a teď ho konečně doplní jeho potomci. Američany každá hra samostatně vyjde na 15 dolarů, nebo můžou sáhnout po balíčku všech tří za výhodnějších 40 amerických peněz. Evropská cena zatím nebyla stanovena, ale nejspíš se od té zámořské nebude nijak dramaticky lišit.

Nejnovější články