Train Simulator 2016 přijíždí na Steam s extrémními výzvami
zdroj: tisková zpráva

Train Simulator 2016 přijíždí na Steam s extrémními výzvami

21. 9. 2015 19:03 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Koníčky mají lidé různé a zatímco někdo rád u hraní sleduje hrané předěly a jiní mají rádi neustávající hratelnost bez přestávek, tak jiní si naopak rádi udělají kýbl kafe a sledují ubíhající krajinu v simulátoru mašinfíry. Train Simulator 2016 právě dojel do zastávky jménem Steam a u příležitosti vydání letošní edice autoři z Dovetail Games nabízí nový trailer a slibují, že tento rok bude jejich dílo skutečně extrémní.

Extrémní má být hra mimo jiné i v přístupu k hráči a ve zvoleném distribučním modelu. Ze hry se letos stane něco spíše bližšího službě, především ve smyslu pravidelných aktualizací a dodatečných zpoplatněných balíčků, obsahujících například nové lokomotivy. Druhou podobou extrému je ve videu patrné divoké počasí, které bych za volantem opravdu absolvovat nechtěl. Ovšem v rozjeté lokomotivě to může být něco jiného.

Vývojáři dále slibují nejen realistický zážitek z jízdy krajinou, ale vedle toho samozřejmě také řadu historicky významných strojů. Na své by si tak mohl přijít každý fanoušek železnice, který se nebojí otevřít peněženku - pěkně zeširoka. K reálné železnici se přeci jen většina z nás jinak, než z pozice pasažéra, přeci jen tak nedostane.

zdroj: Archiv

Nejnovější články