Resident Evil: Operation Raccoon City oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Resident Evil: Operation Raccoon City oficiálně

28. 3. 2011 13:15 | Novinky | autor: levis |

Capcom oficiálně potvrdil týmovou střílečku Resident Evil: Operation Raccoon City, která vyjde letos v zimě pro obě konzole a překvapivě, nečekaně dokonce i pro PC. Vývojáři ze Slant 6 slibují third-person týmovou střílečku, která bude reintepretovat události z druhého a třetího dílu série, což není žádná novinka.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Tiskovka potvrzuje, že ve hře se zhostíte role vojáka Umbrella Security Services a po boku tří dalších jednotek, ať už ovládaných reálnými spoluhráči nebo AI, budete zápasit proti zombíkům, bioorganickým zbraním a americkému týmu speciálních jednotek. Dřívější zprávy o tom, že kampaň půjde hrát i za druhé dvě strany, se tedy zřejmě ukazují jako mylné.

Z konkrétních lokací se podíváte např. na policejní stanici v Raccoon City a potkáte mladého policajta Leona Kennedyho, kterého musí váš tým oddělat jako prvního. Během hraní také znovu zažijete všechny klíčové momenty z druhého i třetího dílu.

Operation Raccoon City obsáhne i několik kompetitivních multiplayerových modů, byť o jejich náplni zatím není nic známo. Na konci tiskové zprávy ještě Capcom připomíná, že kdo si v následujících měsících koupí Resident Evil: Mercenaries pro 3DS, dostane zdarma hratelné demo chystaných Revelations pro 3DS. Více informací hledejte v našem výtahu z preview v OXM.

Nejnovější články