Onlinovka Dead Alliance razí nový přístup k hordám nemrtvých
zdroj: tisková zpráva

Onlinovka Dead Alliance razí nový přístup k hordám nemrtvých

25. 5. 2017 12:55 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

A jsou tu zase. Zombíci. Snad nevyčerpatelné téma, které stále hostí desítky a desítky nových her. Nemrtvé zrůdy znáte ve všech možných podobách – ze sólo akčních titulů, onlinových kooperací nebo třeba survival her. Vývojáři z IllFonicu a Psyop Games si ale myslí, že tento druh světové apokalypsy ještě neřekl své poslední slovo. Jejich připravovaná onlinovka Dead Alliance vás proto chce zaujmout inovativním přístupem k hnilobné nákaze.

Dead Alliance se snaží skloubit všechny možné podoby hratelnosti do jediné online střílečky. Vedle klasické týmovky 4 na 4 a zabírání vlajky, se můžete těšit na módy King of the Hill, Team Deathmatch a Všichni proti všem. Ale to ještě není vše. Hra zahrne ještě dva módy, které nejsou v podobných titulech moc tradiční – Solo Survival, kde se prostě snažíte přežít, a mód MOBA, ve kterém zajímáte nepřátelskou základnu, zatímco kličkujete mezi hordami nemrtvých. To se samozřejmě neobejde bez spousty zbraní všeho druhu, klasickou pistolí počínaje a kuší konče.

zdroj: Archiv

Dobře, tohle všechno už tu stokrát bylo v různých variantách, ale Dead Alliance přeci jen přistupuje k zombíkům jinak. Můžete je sice kosit hlava nehlava, ale tím byste jen zbytečně plýtvali vlastními zdroji. V této verzi apokalypsy se totiž objevují takzvané zMods – různé typy granátů, které mají efekt na nemrtvé. Zatímco klasická vábnička nažene hordu na jedno místo, takový Enrager promění vybranou zombii v supermutanta, který vrhne všechnu svou sílu na vašeho protivníka. Zombíci tak v Dead Alliance nejsou jen otravnou překážkou, ale dost možná klíčem k poražení soupeře. Co všechno budou zMods granáty umět, se dozvíte na oficiálních stránkách.

Z přiloženého traileru můžete celou akci vidět hezky v pohybu. I když, hezky… Zdá se to jenom mně, nebo autoři vyhrabali grafiku ze složky staré deset let? Snad do vydání stihnou aplikovat alespoň ostřejší textury. Čas mají do 29. srpna 2017, kdy hra vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články