Nový trailer oznamuje termín vydání Watch Dogs
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer oznamuje termín vydání Watch Dogs

29. 4. 2013 18:48 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Slibně vyhlížející městská akce Watch Dogs od Ubisoftu vyjde na PC, PS3, X360 a WiiU 22. listopadu tohoto roku. Tisková zpráva Ubisoftu samozřejmě zmiňuje, že půjde o launchový titul konzole PS4, a že hra vyjde i na jiných next-gen platformách – pro ně však žádný termín vydání logicky neuvádí. A zcela upřímně bych se i zdráhal dovozovat z termínu vydání Watch Dogs, že se PS4 začne prodávat 22. listopadu. Nechám to však na vás.

Společně s oznámením termínu vydání Ubisoft zveřejnil nový trailer na Watch Dogs, jehož záběry mixují scény již známé a některé nové. Je to dost rychlý sled, ale třeba vás potěší. Na vydání souvislejších ukázek ze hry má Ubisoft ještě dost času a minimálně dvě velké herní výstavy k tomu. Naopak už nyní Ubisoft představil 4 různé edice Watch Dogs, které půjdou do prodeje ve Velké Británii. Těžko říci, které z nich se budou prodávat i v ČR, ale pro ilustraci si je uvést můžeme.

...

The Dedsec edice bude dostupná u všech UK obchodníků a nabídne figurku Aidena Pearce, artbook, soundtrack, mapu Chicaga, trojici odznáčků a 4 sběratelské AR karty. Celé to bude zabalené ve speciální krabičce. Podstatným bonusem jsou ale tři singleplayerové mise, jejichž dohrání prý zabere dohromady až hodinu času.

V první misi (Palace pack) musí hráč v roli Aidena proniknout do sídla internetového magnáta, než ho vezme útokem policie a odnést si pevné disky s informacemi o sobě a spoustě dalších lidí. Splnění této mise otevře cestu k dalším aktivitám a třeba i perku pro získání většího obnosu peněz při hackování bankomatů.

V misi Signature shot se musí Aiden dostat do pevnosti gangu Viceroy, aby se jako první dostal k biometrické pušce a obleku. V misi Breakthrough pack budete v roli Aidena jezdit po městě, zneškodňovat rušičky signálu, abyste pak mohli zdokumentovat tajné setkání korporátních šéfů a pustit získané materiály na veřejnost.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vigilante edice hry nabídne z výše uvedených singleplayer misí pouze tu první (Palace pack), a k tomu přidá soundtrack a čepici s maskou Aidena Pearce. Tahle edice bude dostupná v anglických obchodech Game a GameStop.

Pouze v prodejnách Game prý bude dostupná speciální edice hry s misí Breakthrough pack, zatímco z portálu uPlay bude dostupná edice obsahující všechny tři bonusové mise. Jakmile ConQuest s Playmanem oznámí, které edice budou k dostání v ČR, dáme vám vědět.

Nejnovější články