Nové video z Prey představuje recyklovací i hypnotické granáty
zdroj: tisková zpráva

Nové video z Prey představuje recyklovací i hypnotické granáty

5. 4. 2017 11:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Další ze série videí, které se věnují různým stránkám akčního sci-fi Prey si bere na paškál různorodou výbavu, jíž na své cestě stanicí Talos využijete. V první řadě je to Transcribe, což je takový hodně vylepšený tablet, který ve hře představuje to, co obvykle najdete pod tlačítkem Menu – tedy seznam úkolů, mapu, vaše Neuromody a inventář. Nic moc vzrušujícího, ale začínáme zlehka.

Asi nejlépe vypadá Recycler Charge, což je de facto granát, který slouží k recyklaci hmoty. Rádius exploze je šest metrů a vše, co je v něm chycené se prostě rozloží, a to během moc hezkého vizuálního efektu. Tedy pokud nejste objekt chycený v oné explozi, pak je váš pohled na estetiku ani poněkud dezintegrovaný.

Další granát je méně agresivní, pouze dokáže emzáky Tyhony hypnotizovat… abyste je následně mohli agresivně rozstřílet, případně znehybnit Gloo Cannonem a následně agresivně rozstřílet či rozkopat. Ve spojení se speciálními schopnostmi budete mít spoustu prostoru pro svou destruktivní kreativitu. Prey vychází 5. dubna na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články