Krátké E3 video prozrazuje termín vydání Battlefield Hardline
zdroj: tisková zpráva

Krátké E3 video prozrazuje termín vydání Battlefield Hardline

6. 6. 2014 2:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nejhůře střežené herní tajemství roku 2014 (a vlastně několika posledních let), nebo chabý pokus o virální marketing? Ať už se člověk na úniky videí a upoutávek na policejně-zločineckou střílečku Battlefield Hardline dívá z jakéhokoli úhlu, jde o úsměvnou záležitost. Když ovšem vyjdu z předpokladu, že vývojáři z Visceral a jejich pohlaváři z EA opravdu chtěli Battlefield Hardline představit až příští pondělí na E3 tiskovce, vyloženě se neubráním smíchu. Vynucené představení hry, únik interní prezentace, další únik videa z bůhvíjak pracovní verze a nyní, do čtveřice všeho dobréh,o i předčasné zveřejnění E3 traileru a s tím spojené prozrazení termínu vydání. Co bude dál? Netuším, ale na krátké video se každopádně podívejte.

Nejdříve se následující video objevilo po dalším úniku na Daylimotion a soudě dle loga PlayStation na konci mělo být součástí kampaně na PlayStation blogu nebo Sony tiskovky na E3. Vůbec na tom ovšem nezáleží, protože lidé z EA a Visceral zařídili okamžité stažení videa z Dailymotion a jeho opětovné zveřejnění, tentokrát však na oficiálním Battlefield YT kanálu. Na schovku už zkrátka bylo pozdě a navíc je trailer opravdu krátký.

zdroj: Archiv

Jestli únik traileru něco překazil, pak snad jen řízené oznámení termínu vydání. Na konci videa totiž zasvítí datum 21. října, které však platí na 99 % jen pro USA. V Evropě hry většinou vychází ve čtvrtek, což znamená 23. října. Jde však jen o můj odhad, který si navíc dovolím jen proto, že v úterý jednadvacátého října slavím narozky. Hezká náhoda, škoda že Battlefield Hardline nepatří mezi mé nejočekávanější hry. Ale mezi vaše možná ano, proto si vychutnejte video a spořádaně vyčkejte na delší video nebo podrobnější informace o hře, které dorazí příští týden. Hlavně už, prosím vás na kolenou, nedělejte žádné úniky! Vždyť tvůrce trefí šlak, že krtka mezi sebou nemohou odhalit…

Nejnovější články