IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad vyjde v září
zdroj: tisková zpráva

IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad vyjde v září

27. 5. 2014 10:49 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dlouho, velmi dlouho už 777 Studios pracují na leteckém simulátoru IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad. Po několik měsíců dlouhé early access fázi, která začala v listopadu minulého roku, ale tvůrci potvrdili, že hra vyjde letos v září. Neznamená to, že by hra snad byla kompletně hotová. Tvůrci povedeného Rise of Flight: The First Great Air War ale prohlašují, že se blíží ke zdárnému finiši.

„Náš tým se připravuje na důležitou část vývoje. Jsme skoro na konci. Předtím jsme měli jen náčrtky, hrubou verzi se základními prvky hratelnosti. Jakmile spustíme betu, měli bychom mít k dispozici většinu obsahu a bude to v tu chvíli už plnohodnotná hra,“ vysvětluje Albert Žilcov. Během jara prý došlo k provozu hry čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu a každý týden vychází updaty.

Zatím není jasné přesné datum vydání, ale už víme, že to bude v září. Veřejný betatest pak začne v létě. Až do poloviny června si nyní můžete koupit se slevou prémiovou i základní edici hry. Obě by vám měly zajistit vstup do early access verze a snad i do následujících betatestů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články