Hororová střílečka Inner Chains prozrazuje strašná biomechanická tajemství
zdroj: tisková zpráva

Hororová střílečka Inner Chains prozrazuje strašná biomechanická tajemství

30. 3. 2017 14:36 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Čím méně víte, tím lépe.“ Takhle Aleš okomentoval děsivý svět hororové střílečky Inner Chains. Vaším úkolem v ní bude vykosit hromadu nepřátel v nově vylepšeném soubojovém systému, o němž se zmiňoval pro změnu Adam. Ale možná ještě důležitější je cesta za poznáním. Kdo jste, co tady děláte, co se kolem vás děje, proč se kolem vás dějí zrůdnosti a nechutnosti? Nový trailer a tisková zpráva tohle všechno tak trošku objasňují, takže pokud se chcete do hry vrhnout panensky čistí (a tím pádem nejspíš uhořet u kůlu), radši hned přestaňte číst.

Stále jste tu? Tak dobrá. Inner Chains přinese svět daleké budoucnosti, v němž lidstvo téměř vymizelo, ale zanechalo za sebou svou technologii. Ta se za miliony let stala součástí přírodního vývoje, a tak vznikla planeta plná biomechanických stvoření, od zvířat přes rostliny až po humanoidní bestie. V téhle surrealistické noční můře narazíte na dávné chrámy, zbytky civilizace i nespoutaný, vražedný život.

Váš cíl? Navždy opustit onen strašlivý svět. K tomu musíte dosáhnout místa známého jako Poslední naděje, kam vás směřují přikázání Vládnoucí kasty. Ale jak jste už asi uhodli, celé se to zkomplikuje. Kromě střílení se tak budete věnovat i řešení spousty temných tajemství, což vás postupně zavede k nevyhnutelnému happy endu, kdy zmáčknete magické tlačítko, Země se obrodí do krásy a vy dostanete princeznu a půl království k tomu.

zdroj: Vlastní

Samotný narativní trailer vám toho asi až tolik neprozradí, protože je psaný podivným slohem a čtený podivným přízvukem, tedy konkrétně polským. Nevím, jak vám, ale mně přijde, že video je díky tomu ještě o nějaký ten stupínek znepokojivější, zvlášť když zjistíte, že vypravěčem je Tomasz “Orion” Wróblewski, člen slavné deathmetalové kapely Behemoth.

Studio Telepaths’ Tree zároveň oznámilo definitivní datum vydání, kterým je 20. duben. To se ovšem týká pouze PC. Na Xbox One a PlayStation 4 Inner Chains vyjde později.

Nejnovější články