Batman: Arkham Knight vyjde až příští rok v červnu, k dispozici bude i ve dvou speciálních edicích
zdroj: Rocksteady

Batman: Arkham Knight vyjde až příští rok v červnu, k dispozici bude i ve dvou speciálních edicích

8. 9. 2014 19:19 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když tvůrci z Rocksteady na začátku letošního června šli s pravdou ven a přiznali, že na vývoj Batman: Arkham Knight potřebují více času, tudíž nestíhají vydání v roce 2014, očekával jsem, že hra vyleze na trh nejpozději do konce aktuálního fiskálu – tedy do konce března 2015. Dnešní tisková zpráva mi ale vzala vítr z plachet. Batman: Arkham Knight vyjde až 2. června 2015 (u nás možná až v pátek 5. června, jak bývá zvykem), což je tak daleko, že si to ani neumím představit. A odhalení dvou speciálních edicí – Limited a Batmobile – na tom pranic nezmění. Pojďme se podívat, co nabídnout a kolik za ně Warneři budou chtít.

Limitovaná edice Batman: Arkham Knight bude v omezeném množství dostupná při vydání hry na PC, PS4 a Xbox One, ale zatímco PC verze bude stát 75 liber (v přepočtu cca 2584 Kč), za konzolové si Warneři řeknou 90 liber (v přepočtu cca 3100 Kč). To už je solidní raketa, za kterou hráč dostane osmdesátistránkový artbook, hru v kovové krabičce, komiks, balík skinů DC postaviček do hry a figurku Batmana.

Batmobile edice Arkham Knight bude dostupná jen pro konzolové verze a stát by měla 170 liber (v přepočtu cca 5856 Kč), což je částka, kterou si nedokážu představit, že bych dal za hru bez ohledu na množství přibalených figurek. Ale budiž, nejsem fanoušek, proto zjevně nemůžu docenit obsah Batmobile edice, který je totožný s limitovanou edicí, jen namísto sošky Batmana dostanete „sošku“ Batmobilu od TriForce.

01_nobox2_MULTI_nologo_ENG zdroj: tisková zpráva

Pokud jste fandové, začněte pomalu spořit do prasátka. Času máte dost až do začátku června 2015, kdy hra vyjde pro PC, PS4 a Xbox One. Tedy snad, protože nikdy není dost pozdě na to, aby se nedal oznámit další posun vydání.

Nejnovější články