Značná část hráčů unikátního válečného MMO Foxhole stávkuje kvůli nedávným systémovým změnám
zdroj: Siege Camp

Značná část hráčů unikátního válečného MMO Foxhole stávkuje kvůli nedávným systémovým změnám

18. 1. 2022 15:30 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Foxhole je unikátní pojetí druhoválečného konfliktu. V tomto MMO se nejen zuřivě válčí na frontách, ale řeší se i takové detaily jako výroba zbraní, vozidel a munice a jejich dopravování tam, kde jsou zrovna nejvíc potřeba. Značná část hráčské základny se tak věnuje spíš logistické stránce války než samotnému vraždění nepřátel, a tato část hráčů není spokojená s aktuálním vývojem hry, která je již 4,5 roku v předběžném přístupu.

Skupina „logistických hráčů“ vystupující jako L.O.G.I. zorganizovala herní stávku, kdy na 1 800 hráčů přestalo vykonávat své povinnosti, tedy vyrábět a rozvážet nejrůznější věci. Vzhledem k tomu, že u hry v průměru vysedávají jednotky tisíc lidí, jde o značný zásah do jejího systému, který vyústil prakticky v pozastavení probíhající války.

Skupina L.O.G.I. na svém webu vyzývá tvůrce hry k provedení mnoha změn v nejrůznějších herních systémech, které momentálně těmto hráčům znepříjemňují zážitek. Tvůrci se k situaci zatím nevyjádřili a je smutné, že se válka mezi dvěma fiktivními frakcemi přenesla mezi skutečné hráče a vývojáře.

Nejnovější články