V únoru se opět vrátí festival Steam Next s další náloží demoverzí
zdroj: Foto: Plot Twist

V únoru se opět vrátí festival Steam Next s další náloží demoverzí

31. 1. 2023 13:45 | Bleskovky | autor: Ondřej Partl |

Steam v minulých letech rozjel příjemný festival Steam Next, jehož úkolem je představení nadcházejících titulů, které se na tuto platformu (a nejen na ni) podívají v následujících měsících. A v této tradici bude Valve pokračovat i v tomto roce, kdy se první letošní edice uskuteční od 6. do 13. února.

V jejím rámci se opět můžete těšit na přímé přenosy vývojářů, s nimiž můžete i přímo komunikovat prostřednictvím chatu, takže vám třeba odpoví na vaše všetečné otázky. Tou hlavní částí ale jsou stovky demoverzí, díky kterým si můžete tituly vyzkoušet na vlastní kůži.

Tentokrát si budete moct osahat zejména menší hry, jako je černobílé Fake Heart, post-apokalyptické Infection Free Zone, adventura Bramble: The Mountain King či nelehká skákačka Ghostland Yard. Je ale dost možné, že vrcholem únorového festivalu se stane lovecraftovský The Last Case of Benedict Fox, na který se opravdu těšíme.

Jestli patříte k zapomnětlivcům, tak si na oficiálních stránkách Steamu můžete nastavit upomínku na spuštění. Únorový Steam Next Fest startuje už za týden.

Nejnovější články