zdroj: PlayStation

V PS VR exkluzivitě Winds & Leaves zalesníte planetu

5. 2. 2021 12:23 | Bleskovky | autor: Patrik Hajda |

Tvůrci Prison Boss VR představili svou další hru Winds & Leaves, která je pravým opakem vězeňského dealera. Tentokrát se totiž svobodě meze nekladou. Můžete se vydat, kam se vám jen zlíbí a všude můžete sázet stromy, pokud tedy máte u sebe semínko vhodné pro daný typ půdy. Jednoho dne se ohlédnete a uchvátí vás bujný les, který díky vám vyrostl na vyprahlé poušti.

Změní se i povrch, kde suchou hlínu vystřídá zelený porost. Na své vlastní stromy můžete následně vylézt, rozhlédnout se po krajině a najít body zájmu, které mohou ukrývat například nová semínka. A aby pohybování po světě nebylo z hráčského hlediska úplně nudné, přišli tvůrci ze studia Trebuchet s chůdami. Sami si proto „mácháním“ rukama udáváte tempo chůze.

Winds & Leaves by měla nabídnout ničím nerušený zenový zážitek. Prostě si jen tak cestujete, sázíte stromy a sledujete lesy růst. Pokud se vám doma válí brýle pro virtuální realitu PlayStationu a sázení stromů vás zaujalo, budete se do něj moct pustit během jara. Hra je exkluzivní tomuto systému, takže s podporou jiných brýlí nepočítejte.

Nejnovější články