zdroj: Astragon

Nová edice Construction Simulatoru slibuje komplexní balíček pro každého stavitele

6. 4. 2024 13:00 | Bleskovky | autor: Adam Homola |

Construction Simulator představuje svoji novou Gold Edition, tedy nejnovější a nejrozsáhlejší balíček oblíbené herní série, která je nyní k dispozici na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Tato edice vás vyjde na 44,99 eur pro PC a 49,99 eur pro konzole, a vedle původní hry má také veškerý obsah Year 1 Season Passu a Kramer Pack, který nabízí více než 100 oficiálně licencovaných vozidel, strojů a vybavení od 28 značek.

Gold Edition nabízí stavění na třech mapách s více než 200 pracovními místy a slibuje více než 150 hodin hraní, plus nechybí ani kooperativní multiplayer až pro čtyři hráče.

Mezi dodatečným obsahem jsou pak rozšíření Spaceport a Airfield, která otevírají nové kampaně a mapy, včetně futuristického výzkumného centra a výstavby letiště. Zařazení balíčků JCB, SANY a Kramer rozšiřuje seznam strojů ve hře, zatímco skrze kosmetické balíčky si zase můžete vyladit váš vizuál.

Pro ty, kteří chtějí své stavební impérium rozšířit ještě víc, je k dispozici Season Pass Year 2 za 24,99 eur, který přidává další vozidla, novou stavební kampaň a exkluzivní pickup.

Nejnovější články